Top 5: Center Parcs in Nederland

Top 5 Center Parcs in Nederland-min

Center Parcs staat bekend om zijn prachtige en vermakelijke vakantieparken in Europa. In Nederland zijn er ook meerdere fantastische vakantieparken van de keten te vinden. De laatste jaren is een vakantie in eigen land een stuk populairder geworden. Dat komt grotendeels door het coronavirus, maar ook door de hoge kwaliteit van de parken. Wij hebben speciaal voor onze lezers de 5 beste Center Parcs in Nederland op een rijtje gezet:

Nummer 1: Center Parcs De Kempervennen

Center Parcs De Kempervennen-min

Wintersporten in eigen land kan jij het beste doen bij Center Parcs De Kempervennen. Je hoeft geen uren in de auto te zitten om de piste te kunnen betreden. Het hele jaar door kan jij genieten van winterpret in het Montana Snowcenter op het Nederlandse vakantiepark. Als je klaar bent met de kou, dan kan je een bezoekje brengen aan het tropische zwemparadijs Aqua Mundo. In de zomermaanden kan jij op het meer genieten van allerlei activiteiten op het water of het gevecht met elkaar aangaan op de paintballbaan. Center Parcs De Kempervennen is gevestigd in het Brabantse Westerhove.

Nummer 2: Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof-min

Center Parcs De Eemhof is gelegen in Zeewolde, een prachtige plek in de provincie Flevoland. Het vakantiepark is gelegen aan een meer en je kan dan ook genieten van een natuurrijke omgeving. Je kan overnachten in een luxe appartement, een cottage of zelfs een woonboot. In het overdekte zwemparadijs kunnen de bezoekers zich vermaken in de wildwaterbaan of op één van de vijf glijbanen. Er is zelfs een surfsimulator aanwezig. Kinderen hoeven zichzelf ook zeker niet te vervelen, want er kan gespeeld worden in de indoor speelhal. Het is ook mogelijk om jezelf te vermaken in de Escape Room op het vakantiepark.

Nummer 3: Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal-min

Reis af naar America in Limburg en ga met volle teugen genieten in Center Parcs Het Meerdal. Het vakantiepark mag zeker een familiepark worden genoemd en is geschikt voor jong en oud. Het park is gelegen in een bosrijk gebied, wat direct zorgt voor een vakantiegevoel. Er zijn zelfs accommodaties beschikbaar met uitzicht op de pony’s. De kinderen kunnen natuurlijk ook een tochtje maken op een pony. Er is ook een indoor speelpark en een overdekt zwemparadijs aanwezig op het Limburgse vakantiepark. De wildwaterbaan in het zwemparadijs is meer dan 100 meter lang. Daarnaast is Center Parcs Het Meerdal ook dichtbij het bekende attractiepark Toverland gevestigd.

Nummer 4: Center Parcs Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos-min

In het Limburgse Heijen is het prachtige vakantiepark Center Parcs Het Heijderbos te vinden. Het park is zowel populair onder gezinnen met kinderen als natuurliefhebbers. Je kan in de directe omgeving geweldige wandelingen maken en tot rust komen aan het meer. De kinderen kunnen veel plezier beleven in de indoor speelwereld en de indoor speelhal. Vooral de speelwereld is uniek en kent de jungle als thema. Het overdekte waterpark beschikt over meerdere uitdagende glijbanen en de allersnelste wildwaterbaan van ons land. De accommodaties op Center Parcs Het Heijderbos hebben ook een thema, waardoor je op een unieke plek kan overnachten.

Nummer 5: Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort-min

Beleef een geweldige vakantieperiode in het Center Parcs Park Zandvoort. Zoals je al kan raden is het vakantiepark te vinden aan het strand. Als je even lekker wilt uitwaaien dan is het vakantiepark zeker geschikt. Je kan overnachten in een gezellige cottage of in het vier sterrenhotel van Center Parcs. Er is een prachtig overdekt zwembad beschikbaar met glijbanen en een heuse waterbioscoop. Je kan ook veel plezier beleven in het indoor trampolinepark en de indoor speelwereld. Jong en oud zal zich dan ook gemakkelijk vermaken op Park Zandvoort.