Deze smart home producten zijn onmisbaar geworden

Smart Home Apparaten

Vroeger had je al deze slimme apparaten niet. Maar eerlijk is eerlijk, we kunnen haast niet meer zonder. We kunnen ons niet meer voorstellen dat je jouw huis bijna alles zelf moet bedienen. Want wie doet er tegenwoordig nog zelf zijn lichten aan? Lees hieronder welke smart home producten nog meer onmisbaar zijn geworden.

De slimme stekker

Voornamelijk in deze tijd, nu de energieprijzen ontzettend duur zijn heb je slimme stekkers nodig in huis. Op die manier kun je de stekkers van apparatuur altijd in de stopcontacten laten zitten. Via jouw telefoon kan je de slimme stekker bedienen, die eigenlijk als tussenschakelaar dient. Die kun je dus aan en uit zetten op afstand. Op die manier gebruik je minder stroom. Een ander bijkomend voordeel is dat je kunt zien hoeveel een apparaat nou echt gebruikt. Zo heb je nog meer reden om jouw woning in te richten met slimme stekkers. Te veel apparaten in huis gebruiken namelijk te veel stroom en dat is onnodig en zonde van het geld.

De slimme radiator knop

Voor wie nog radiatoren in huis heeft zijn slimme radiatorknoppen de ultieme oplossing. Vanuit je telefoon kun je deze knoppen bedienen, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt zetten. Stel je bent onderweg naar huis, dan kun je alvast het huis verwarmen. Zo hoef je geen kou te leiden bij thuiskomst. Andersom werkt dat niet zo. De radiatorknoppen signaleren namelijk wanneer er niemand in de kamer is. Ze verlagen dan ook automatisch de temperatuur. Hierdoor hoef je nooit meer een hoge rekening te verwachten.

De slimme rookmelder

Het is voortaan verplicht om een rookmelder te installeren in huis. Wanneer dat toch moet, kun je beter een slimme variant kopen. Deze rookmelder stuurt jou een melding wanneer er sprake is van rookontwikkeling. Bovendien kan dit apparaat ook koolmonoxide detecteren. Dat is natuurlijk iets waar menig rookmelder in faalt. Met de slimme rookmelder voel je je dus echt 100% veilig in huis. Mocht er iets gebeuren, dan weet je dat dit apparaat altijd alarm slaat. De rookmelders werken op batterijen, maar geven ook een melding als deze bijna leeg zijn. Dat zie je dan weer terug in de app. Bovendien kun je daarop ook zien of er sensor storingen of problemen in huis zijn. De melders waarschuwen bij eerste tekenen van vuur. Stoom wordt niet gezien als gevaar, dus je kunt prima de badkamer deur open zetten na het douchen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *