Geld verdienen met OnlyFans

Geld verdienen met OnlyFans

Er zijn miljarden websites beschikbaar op het internet en die hebben allemaal weer iets bijzonders te bieden. Opvallend is dat de meeste websites binnen het genre porno vallen en dat zegt genoeg over de wensen van de mens. De komst van sekssites zorgde ervoor dat de oude seksindustrie het moeilijk kreeg en wederom is er een nieuw innovatief platform beschikbaar. Het platform OnlyFans is internationaal actief en biedt gebruikers de kans om enorme geldbedragen te verdienen. De Nederlander Ferry Doedens besloot zich eveneens aan het platform te verbinden en haalde tientallenduizenden euro’s op per maand. En dat met één simpele OnlyFans applicatie en enkele foto’s. Let op, het is wel een seksueel platform en de gebruiker dient minimaal 18 jaar oud zijn.

Uitleg over OnlyFans

Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen, OnlyFans is een seksueel getint platform. Je kan het ook zien als een sociale media, alleen dan wel tegen betaling. Je kan namelijk bepaalde personen volgen, simpelweg door een lidmaatschap af te sluiten. De content is daardoor exclusief en enkel tegen een vergoeding te bezichtigen. Het gaat om een maandelijks abonnement. Degene die jij zou willen volgen kan zelf de prijs bepalen van een abonnement. Mocht je zelf content willen gaan plaatsen, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Geld verdienen met een OnlyFans account

Het leuke aan het platform OnlyFans is dat jij relatief eenvoudig een extra zakcentje kan gaan verdienen en niet eens zeer bekend hoeft te zijn. Natuurlijk verdienen de personen met veel volgers het meeste geld, maar ook als nieuwkomer kan je een prima geldbedrag incasseren. Allereerst raden wij je aan om even goed na te denken of dit de methode is die jij wil gaan volgen om geld te gaan verdienen. Bedenk ook het soort content dat jij zal gaan plaatsen en bepaal het tarief voor een abonnement. Het is handig om ook op andere platforms actief te blijven, simpelweg voor de promotie. Hoe meer abonnementen jij afsluit, des te meer geld er binnenkomt.

Naast de maandelijkse abonnementen zijn er nog meer manieren om een geldbedrag te verdienen op OnlyFans. Je kan namelijk ook chatberichten beantwoorden, fooien incasseren en live gaan streamen. Gedurende een livestream krijgen de kijkers de kans om een fooi achter te laten en dat kan flink aantikken. Daarnaast kan jij met een livestream ook meer nieuwe abonnees naar jouw profiel lokken en dat zorgt weer voor meer abonnementen op den duur.

Hoeveel kan ik verdienen?

Het is moeilijk om te voorspellen hoeveel jij zal gaan verdienen op OnlyFans. Het ligt aan de content die jij plaats, het aantal abonnees en hoe actief je bent op het platform. Verwacht niet gelijk extreem hoge bedragen, tenminste als jij geen BN’er of een bekende influencer bent. In de beginfase moet je proberen om de eerste abonnees naar jouw profiel te lokken. Zodra de eerste abonnementen zijn afgesloten, dan kan het snel gaan. In de loop der tijd zal het aantal abonnees alleen maar stijgen en dat zorgt automatisch voor meer inkomsten.

Je kan zelf het bedrag voor een maandabonnement op OnlyFans bepalen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om 25,00 per maand in rekening te brengen. In dat geval heb je 20 abonnees nodig om een maandbedrag van 500,00 euro op te halen. Let op, 20% van de inkomsten verdwijnen in de zakken van het platform OnlyFans. Desondanks kan je met een groot aantal volgers een fantastisch inkomen uit OnlyFans halen. Daarnaast kan je extra geld verdienen door actief te zijn met livestreams en contact te leggen met jouw fans.

Zijn er ook risico’s?

Allereerst is OnlyFans een exclusief platform en kan niet iedereen zomaar jouw content bekijken. Dat is alleen voor abonnees mogelijk die daarvoor betalen. Echter is het wel mogelijk dat er screenshots van jouw content zal worden gemaakt en een kwaadwillende het alsnog de wereld ingooit. Denk dus eerst even twee keer na voordat je besluit om seksuele content op OnlyFans te plaatsen.

Is naakt een verplichting op OnlyFans?

Nee, wij kunnen je met een gerust hart vertellen dat naakt niet verplicht is. Je kan ook alleen uitdagende foto’s op jouw profiel plaatsen met een seksueel tintje. Er is wel een grote doelgroep is puur en alleen zoekende is naar naaktcontent. Echter mag jij deze keuze helemaal zelf maken en zal niemand je verplichten om uit de kleren te gaan. Het is trouwens wel handig om ook een Instagram-account te openen en deze te koppelen aan jouw OnlyFans profiel. Je kan op die manier sneller nieuwe abonnees aantrekken. Op Instagram is naakt niet toegestaan, dus uitdagend is voldoende.