De 5 leukste krasloten van de Nederlandse Loterij

De 5 leukste krasloten van de Nederlandse Loterij

Krassen kan altijd en overal. Je kan tegenwoordig ook eenvoudig online krassen, maar het is veel leuker om een echt kraslot in de winkel te kopen. De krasloten van de Nederlandse Loterij zijn verkrijgbaar in vrijwel alle supermarkten, boekenwinkels en bij de sigarenboeren in ons land. De kraskaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1,00 euro, maar je kan ook een lot van maar liefst 20,00 euro aanschaffen. De Nederlandse Loterij blijft maar nieuwe krasloten lanceren, waardoor je elke keer weer een nieuw thema-kraslot kan kopen in de winkel. Wij hebben de 5 leukste krasloten op een rijtje gezet:

1. BMW kraslot

Een van de bekendste krasloten van dit moment is het BMW kraslot. De kraskaart ligt pas een jaartje in de winkel en biedt de uitgelezen kans om een echte BMW te winnen. De speler kan het kraslot al voor 5 euro kopen in de winkel en de kans op een prijs bedraagt 1 op 3,69. De deelnemer moet alle vakjes openkrassen. Als er een autosleutel onder één van de vakjes zit, dan wint de speler de BMW X2 met een waarde van meer dan 50.000 euro. Er zijn ook nog geldprijzen te winnen, bijvoorbeeld 100 euro.

2. Win €50 of €100 kraslot

Een grote frustratie van veel krassers is dat er vaak minimale prijsjes worden gewonnen, zoals een gratis lot of 1 euro. In dat geval kan je beter een wat groter risico nemen en het Win €50 of €100 kraslot kopen. Het lot kost 10 euro, wat redelijk duur is voor een kraskaart van de Nederlandse Loterij. Een voordeel is weer dat er slechts twee prijzen worden uitgekeerd. De speler maakt kans op 50 euro of 100 euro. De winstkans is 1 op 9,17. Echter biedt het lot wel een hogere kans op een prijs van 100 euro dan menig ander kraslot.

3. Dubbelop kraslot

Ruim een jaar geleden werd het Dubbelop kraslot gelanceerd en nog altijd is het spel verkrijgbaar in de winkel. De hoofdprijs bedraagt 100.000 euro en dat winstbedrag is netto. Het Dubbelop kraslot kost 5 euro en de kans op een prijs bedraagt 1 op 3,88. De speler moet eerst zijn eigen winnende nummers opkrassen en vervolgens dat getal nogmaals terugvinden op de kraskaart. Er is ook nog een bonusspelletje beschikbaar en dan moet de deelnemer driemaal hetzelfde bedrag zien te vinden onder de kraslaag.

4. Miljoen kraslot

Een droomprijs van 1 miljoen euro kan je ook gewoon winnen door een kraslot open te krassen. Koop het Miljoen kraslot in de winkel voor 20 euro en je bent één stap dichterbij een leven als miljonair. De kans dat jij de hoofdprijs wint is niet groot, namelijk 1 op 400.000. Er zijn ook nog tal van andere prijzen te winnen, zoals 50 euro of 100 euro. Het doel is om één bedrag tweemaal te vinden onder de kraslaag op het Miljoen kraslot van de Nederlandse Loterij.

5. Half Miljoen kraslot

Een minpunt van het Miljoen kraslot is de hoge verkoopprijs van 20 euro. Je kan dan ook een Half Miljoen kraslot aanschaffen voor 10 euro, oftewel de helft van de prijs. De hoofdprijs is nog steeds niet misselijk, namelijk 500.000 euro. Je speelt ook nog twee bonusspelletjes met extra kansen op een leuk geldbedrag. De kans op een prijs is 1 op 3,68, dus redelijk groot.

Tot slot

Houd er rekening mee dat krasloten leuk en spannend zijn, maar dit ook een manier van gokken is. En wanneer we gokken moeten we dit verantwoord doen. Spendeer niet teveel geld aan krasloten en zorg dat het geen verslaving wordt. Wil je online krasloten kopen dan kan dit bij een aantal betrouwbare goksites die je ook terug vind op onze website.