Veelgestelde vragen over Bitcoin Meester

veel gesteldew vragen over Bitcoin meester

Waarom is Bitcoin Meester een aanrader?

Bitcoin Meester biedt onwijs veel voordelen. Allereerst kan de investeerder gemakkelijk en veilig handelen. Het platform is betrouwbaar en het team achter het platform is ervaren. De gebruiker kan geldbedragen storten met iDeal en de cryptomunten verschijnen direct op de wallet van de investeerder. Daarnaast is Bitcoin Meester duidelijk over de transactiekosten en zijn er geen verborgen kosten. Bitcoin Meester staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Hoeveel kost een account bij Bitcoin Meester?

Een account kan een ieder gratis aanmaken bij Bitcoin Meester. Het handelen in cryptomunten kost vanzelfsprekend wel geld, aangezien het om investeringen gaat. De gebruiker van het platform kan zelf de hoogte van de investering bepalen.

Wat zijn de openingstijden van de klantenservice?

De klantenservice van Bitcoin Meester is zeven dagen per week bereikbaar. Je kan van maandag tot en met vrijdag contact opnemen via de chat, mail en telefonisch. De klantenservice is doordeweeks geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. In de avonduren en in het weekend kan er enkel nog een mailtje worden gestuurd en zal jij binnen enkele uren een reactie ontvangen.

Moet ik een eigen wallet aanmaken of kopen?

Nee, Bitcoin Meester heeft als doel om ook nieuwkomer gemakkelijk kennis te laten maken met de cryptowereld. Je hoeft geen eigen wallet te kopen of online aan te maken. Je kan de munten op een interne wallet bij Bitcoin Meester laten zetten en opslaan. Natuurlijk kan de investeerder er altijd nog voor kiezen om de cryptocurrency alsnog te versturen naar een externe wallet. Het is veiliger om te kiezen voor een fysieke wallet en die zijn te koop bij de bekende webshops.

Heeft Bitcoin Meester een applicatie?

Ja, de Nederlandse crypto exchange Bitcoin Meester beschikt over een eigen applicatie. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Het grote voordeel is dat alle functies beschikbaar zijn. Het is daardoor ook mogelijk om crypto te kopen en te verkopen via de Bitcoin Meester app.

Wat zijn de limieten bij Bitcoin Meester?

De exchange Bitcoin Meester hanteert opvallend genoeg geen maximum. Hierdoor is de exchange ook geschikt voor de kapitaalkrachtige investeerders. Het kopen en verkopen van cryptocurrency kent wel een minimum van 5,00 euro. Het minimale limiet is van toepassing op de aankoop, verkoop en het eventueel omwisselen van cryptovaluta.

Hoe snel verlopen de uitbetalingen?

Bitcoin Meester zorgt ervoor dat de uitbetalingen snel verlopen. Het kan echter per bank verschillen hoe snel het bedrag bij de investeerder aankomt op de bankrekening. Normaliter duurt de uitbetaling slechts één werkdag, maar in de weekenden worden er geen transacties uitgevoerd. Een uitbetalingsaanvraag op de zaterdag zal naar alle waarschijnlijkheid op de maandagmiddag worden bijgeschreven op de bankrekening.

Hoeveel kost het omwisselen van cryptomunten?

Bitcoin Meester zal over alle transacties kosten in rekening brengen, dat geldt ook voor het direct omwisselen van cryptomunten. Echter zal de gebruiker van het platform slechts de helft van de fee betalen voor het omwisselen. Een gebruiker met een hoger VIP-level ontvangt overigens nog extra korting. Het is raadzaam om te wisselen, aangezien het verkopen en kopen van cryptomunten duurder zal zijn.

Heeft Bitcoin Meester ook zakelijke accounts?

Nee, Bitcoin Meester kan vooralsnog geen zakelijke accounts aanbieden. Dat is namelijk verboden voor Nederlandse crypto exchanges. Echter zal Bitcoin Meester wel direct zakelijke accounts gaan aanbieden wanneer dat toegestaan is.

Hoeveel accounts mag ik hebben bij Bitcoin Meester?

Je kan bij Bitcoin Meester maximaal één account openen. Het is wettelijk verboden om meer dan één account te openen bij dezelfde exchange of broker. Mocht een gebruiker meerdere accounts hebben, dan worden alle accounts per direct gesloten door Bitcoin Meester.

Hoelang duurt het verifiëren van mijn account?

Een nieuwkomer bij Bitcoin Meester zal zijn account eerst nog moeten verifiëren. De snelste manier om dat te doen is met een iDeal-betaling. In dat geval zal de verificatie enkele minuten duren. Verificatie via een bankoverschrijving kan enkele werkdagen duren. De laatste mogelijkheid is de ID-verificatie, dat duurt doorgaans maximaal 30 minuten.

Kan ik een 2-factor authenticatie activeren?

Ja, het is zelfs aangeraden om de 2-factor authenticatie te activeren. Mocht een hacker op één of andere manier jouw wachtwoord verkrijgen, dan zorgt de extra beveiliging ervoor dat jouw account niet gehackt kan worden. Het is mogelijk om een code via de mail in te stellen of Google Authenticator te activeren.

Kan ik staken bij Bitcoin Meester?

Ja, de crypto exchange Bitcoin Meester biedt ook de mogelijkheid tot staken aan. De investeer kan op die manier een passief inkomen genereren. Er worden op het huidige moment 15 cryptomunten aangeboden die de gebruiker kan staken. Het rendement ligt tussen de 2,00% en de 10,5%.

Wanneer worden mijn staking beloningen bijgeschreven?

Het aangegeven rendement voor staken zal worden toegekend over een periode van één jaar. Het is bij Bitcoin Meester echter mogelijk om dagelijks staking beloningen te ontvangen. Iedere nacht worden de beloningen bijgeschreven op het account van de investeerder. De beloningen komen in de vorm van cryptomunten.