Geld verdienen met cashback winkelen

cashback winkelen

Geld verdienen kan online op verschillen manieren, zelfs door te winkelen. Het klinkt misschien een beetje krom, maar je kan door aankopen te doen een spaarpotje creëren. Er zijn tegenwoordig diverse cashback websites online gekomen. Je kan door een aankoop te doen via een cashback site een geldbedrag terugkrijgen. Vrijwel alle aankopen die jij online kan doen zijn beschikbaar met een lucratieve cashback.

Cashback shoppen

Miljoenen Nederlanders shoppen jaarlijks online. Het kan gaan om kleding, wasmachines en smartphones. Eigenlijk alles wat jij je maar kan bedenken is op het internet verkrijgbaar. Het is ook onwijs gemakkelijk, want de producten worden gewoon aan de deur geleverd. Je kan met cashback shoppen eigenlijk een soort van korting op het product krijgen. Het geld dat jij krijgt uit de cashback acties kan je opsparen en op die manier heb je altijd een spaarpotje achter de hand. Er zijn duizenden webshops actief met cashback promoties, waaronder Wehkamp en zelfs Bol.com. Het maakt niet uit hoe oud je bent, je kan op deze manier een leuk zakcentje verdienen.

Hoe werkt een cashback site?

Direct nadat jij een account hebt aangemaakt bij één van de populaire cashback sites kan je al profiteren. Wij raden je wel aan om jezelf te registreren bij een Nederlandse aanbieder. Iedere keer als jij online een product aanschaft dan kan je een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen. Je gaat naar de site van de cashbackaanbieder en je zoekt naar het gewenste product. Klik vervolgens op het product en je zal worden doorgestuurd naar één van de webshops die het product aanbieden. Koop jij vervolgens het product, dan zal het cashback bedrag worden gestort op jouw account. Meer hoef je niet te doen, eigenlijk kan iedereen het.

Geld laten uitbetalen

Als je het geld dat je hebt terugkregen wilt laten uitkeren dan is dat geen enkel probleem. Ga naar de kassier en klik op de knop ‘uitbetalen’. Je vult het bedrag in en jouw bankgegevens. Het bedrag staat vaak al binnen een paar werkdagen op jouw bankrekening. Je kan het bedrag ook laten staan en een hoger geldbedrag bij elkaar sparen. Het is voor veel mensen ook een uitkomst, aangezien het sparen nog eenvoudiger maakt.

Wat kan ik verdienen?

Een account aanmaken bij een cashback site kan heel lucratief uitpakken. Je kan op de site meteen zien hoeveel procent van het aankoopbedrag jij kan terugkrijgen. Natuurlijk is de hoogte van de cashback wel afhankelijk van het bedrag dat jij uitgeeft aan een product. Dure producten, energiecontracten en zelfs levensverzekeringen kan je afsluiten via de cashback site. Je kan tientallen euro’s per keer terugkrijgen en dan gaat het heel snel. De bedragen verschillen dus enorm, soms gaat het om 50 eurocent en de andere keer om 80 euro.

Handige tips

Wij hebben hieronder een paar handige tips voor jullie op een rijtje gezet:

– Koop producten alleen via de link op de cashback site, anders werkt de actie niet.
– Zorg ervoor dat je cookies accepteert op de computer, dit is erg belangrijk.
– Gebruik bij de aankoop geen tegoedbonnen of rentepunten.
– Doe de aankoop uitsluitend op de website en dus niet telefonisch of via een applicatie.
– Voeg pas producten toe aan de winkelmand nadat je op de link hebt geklikt.
– Doe uitsluitend aankopen vanuit huis, niet onderweg of op de WiFi van een hotel.