De uittrekbare lange schoenlepel, weg met alle ongemakken!

schoenlepel

U kent het vast wel, net nieuwe leuke schoenen gekocht en met geen mogelijkheid aan te krijgen. In de winkel ging het zo makkelijk, maar ja, daar hadden ze de schoenlepel liggen. U probeert het en pruts wat en de irritatie groeit. Niet doen! Gewoon een schoenlepel aanschaffen. De voordelen zullen u echt verbazen van zo een simpel voorwerp!

Wat is een schoenlepel?

Slimme man, of vrouw, want we weten het niet, die de schoenlepel heeft uitgevonden. Zou hij zelf ook problemen hebben gehad met zijn schoenen? Het is helaas niet meer te achterhalen wie ooit op het perfecte idee is gekomen, maar een handig voorwerp is het zeker! Toch word de schoenlepel nog heel vaak onderschat en gezien als iets voor mensen die hulp behoevend zijn. Maar dat is helemaal niet nodig! De schoenlepel is een voorwerp dat aan het uiteinde een bolle vorm heeft. Een soort lepel idee, vandaar ook zijn naam. Om de schoenlepel te gebruiken plaatst u de bolle vorm achter in de schoen. Hierna kunt u uw hak langs de schoenlepel laten glijden en zo de schoen gemakkelijk aan trekken. De achterkant van de schoen krijgt zo ook geen kans om dubbel te slaan.

Waarom zou u een schoenlepel gebruiken?

Een schoenlepel kan heel praktisch zijn als u net nieuwe schoenen heeft of als u nieuwe schoenen gaat passen in de winkel. Maar ook in een later stadium. Echt leren schoenen blijven vaak stug en maken het er niet gemakkelijker op om de schoenen aan te trekken. In deze gevallen kunt u gebruik maken van een schoenlepel. Heeft u veterschoenen aangeschaft? Dan kunt de schoen als ware open vouwen en er zo met uw voet in. Bij instappers en pumps is dit een ander verhaal en dan heeft u dus voortaan een handig hulpmiddel ter beschikking, de schoenlepel! Deze schoenlepel kan van plastic of metaal zijn en ze zijn er in diverse vormen en maten, zoals de uitschuifbare lange schoenlepel!

Waarom de uittrekbare schoenlepel en niet een gewone?

We hebben u net kunnen uitleggen wat de schoenlepel voor voordelen voor u kan hebben. Echter zijn er situaties denkbaar waarbij de schoenlepel nog geen uitkomst bied. Denk hierbij aan mensen met rug- of knieklachten die moeilijk kunnen bukken. Of een zwangere dame, waarbij soms de buik in de weg kan zitten. In deze gevallen kan de uittrekbare schoenlepel wel uitkomst bieden. De uitschuifbare schoenlepel is een schoenlepel zoals alle andere. Hij heeft het zelfde gemak, de zelfde functie en u kunt er het zelfde plezier van hebben.

Alleen de uitschuifbare schoenlepel heeft nog een extraatje! Hij is namelijk uit te schuiven naar een lengte van 32 centimeter! Doordat u deze schoenlepel in lengte kunt verlengen is hij ook te gebruiken wanneer u blijft staan. Om de uitschuifbare schoenlepel te gebruiken hoeft u dus niet te bukken en kunt u uw schoenen makkelijk aan trekken. Zeker dus voor mensen met een lichamelijke beperking, hetzij tijdelijk, is deze schoenlepel een gouden idee. Bovendien is hij gemaakt van stevig metaal en zal dus niet snel slijten. De uitschuifbare schoenlepel is dus veel sterker als zijn plastic broertje en gaat ook veel langer mee.

De voordelen van de uitschuifbare schoenlepel

Eigenlijk hebben we het al verteld, maar laten we nog even alle voordelen op een rijtje zetten. We kunnen natuurlijk zeggen dat de uitschuifbare schoenlepel de aanwinst is voor bij uw garderobe, maar bent u zelf al overtuigd? Hier de voordelen nog eens op een rijtje.

  • De schoenlepel is uittrekbaar tot 74 centimeter en daarmee dus langer dan de standaard schoenlepel
  • Om uw schoenen aan te trekken hoeft u met deze schoenlepel niet langer te bukken, u kunt altijd bij uw voet.
  • De schoenlepel is gemaakt van een stevig metaal en gaat dus langer mee dan een plastic schoenlepel
  • De schoenlepel is door zijn materiaal veel sterker, u hoeft niet ban te zijn dat hij breekt als u iets te hard drukt met uw hak.
  • De schoenlepel niet in gebruik? Door hem weer in te schuiven neemt hij weinig ruimte in beslag om op te bergen.
  • Met de uitschuifbare schoenlepel krijgt ook u weer elke schoen aan, u bent dus niet langer beperkt tot het kopen van schoenen die u wel aan kunt krijgen. De keuze is dus reuze
  • de uitschuifbare lange schoenlepel is te koop op www.schoenlepel.com